Ştiri Universitatea Craiova
10-24-2009, 07:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Nici măcar un egal nu ne ajută prea mult, noi trebuie să câştigăm"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat că alb-albaştrii trebuie să se mobilizeze şi să câştige cele trei puncte în partida de astăzi, cu FC Vaslui, chiar dacă elevii lui Marius Lăcătuş sunt în formă.
"Meciul cu FC Vaslui este foarte important, este un meci în care trebuie să dăm totul pe teren, pentru că altfel avem viaţă grea: am făcut prea mulţi paşi greşiţi şi nu ne mai permitem încă unul. Nici măcar un egal nu ne ajută prea mult, noi trebuie să câştigăm. Sper ca băieţii să se mobilizeze şi să facă un meci bun. Suntem conştienţi că întâlnim un adversar foarte greu. Întâlnim o echipă care este într-o formă bună, într-o cadenţă bună, după venirea lui Marius Lăcătuş, însă sperăm să fie seara noastră. Am încredere în băieţi şi sper să avem şi noi puţină şansă, pentru că ne-a cam lipsit până acum. Îmi doresc toate cele trei puncte, pentru că nu vreau să pierdem contactul cu echipele din fruntea clasamentului", a declarat Mititelu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut