Ştiri FC Vaslui
10-25-2009, 06:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Lăcătuş: "Sunt mulţumit de cele 3 puncte, deşi jocul n-a fost aşa cum ne aşteptam"
Marius Lăcătuş s-a declarat încântat de noua victorie a echipei sale.
"Sunt mulţumit de cele 3 puncte, deşi jocul n-a fost aşa cum ne aşteptam. În prima repriză nu ne-am creat ocazii şi Craiova ne-a dominat. În repriza a doua am jucat mai organizat, am echilibrat jocul şi am fi putut marca de mai multe ori", a comentat după meci Marius Lăcătuş. Tehnicianul a apreciat că nu e cazul să se gândească la titlu, deşi echipa a acumulat 9 puncte în ultimele 3 etape şi a urcat pe locul 3. "Nu putem vorbi de titlu, însă calitatea jucătorilor ne dă dreptul să sperăm", a comentat Lăcătuş. FC Vaslui s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 2-1 în faţa Universităţii Craiova, în etapa a 11-a a Ligii I, şi antrenorul Marius Lăcătuş a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă de la venirea pe banca tehnică a moldovenilor. FC Vaslui a urcat temporar pe locul 3, graţie celor 19 puncte acumulate. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a înregistrat a doua înfrângere consecutivă, după ce şi în etapa trecută a fost învinsă de Astra cu 3-1 şi a rămas pe locul 15, cu 11 puncte acumulate în cele 11 etape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut