Ştiri Steaua Bucureşti
10-27-2009, 05:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Zapata: "Cred că a fost un derby adevărat, în care s-a băgat bine piciorul şi toţi am jucat la victorie"
Portarul roş-albaştrilor, Robinson Zapata, a declarat că formaţia sa ar fi meritat victoria, pentru că a arătat mult mai bine: "Rapid are o echipă bună, iar în prima repriză a evoluat bine şi a dominat. Noi am schimbat sistemul şi după cum am arătat în partea a doua am fi meritat să ne impunem. Cred că a fost un derby adevărat, în care s-a băgat bine piciorul şi toţi am jucat la victorie".
Steaua şi Rapid au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat în urma căruia Mihai Stoichiţă rămâne neînvins în Liga I pe banca steliştilor, în timp ce giuleştenii au înregistrat prmia remiză din actuala ediţie a primului eşalon. În urma acestui rezultat, Steaua şi Rapid au rămas la egalitate în clasament, cu câte 19 puncte, pe locurile 3 şi 4, giuleştenii fiind avantajaţi de golaverajul net superior. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut