Ştiri Dinamo Bucureşti
10-27-2009, 09:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "Danşa ne-a măcelărit, trebuie trimis să arbitreze în Liga a III-a"
Preşedintele executiv al roş-albilor crede că arbitrul Ciprian Danşa ar trebui suspendat şi delegat doar la partidele din al treilea eşalon. Borcea nu i-a iertat nici pe fotbaliştii lui Dinamo pe care i-a acuzat de indolenţă.
"Este incredibil aşa ceva! Am pierdut 7 puncte pe mîna arbitrilor, nu se mai poate aşa! Un asemnea arbitraj n-am văzut în viaţa mea, dar ce să facem? Pierdem bani, pierdem puncte şi rămînem cu dreptatea. Acest arbitru vine după 7 etape de suspendare, nu avea ce să caute aici. Am pierdut 7 puncte pe mîna arbitrilor în acest sezon, nu mi-a fost dat să vad aşa ceva în viaţa mea. Istvan Kovacs, cel care ne-a distrus la Mediaş, şi acest Danaş trebuie delegaţi doar în Onoare şi în Liga a III-a un an de zile, să se dea un exemplu", a tunat Borcea la Fanatik Show. Oficialul dinamovist s-a referit şi la jucătorii lui Dinamo: "În repriza a doua s-a văzut indolenţa din partea anumitor jucători" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)
56 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut