Ştiri Dinamo Bucureşti
10-27-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "E jaf la drumul mare, nici înainte de Revoluţie nu am văzut aşa ceva"
Cristi Borcea s-a declarat indignat de arbitrajul de la meciul Gloria Bistriţa - Dinamo (1-1). "Nu se poate, este ceva incredibil. Eu nu spun că am avut 3 penalty-uri care nu s-au dat, dar la ultimul s-a dus cu ambele picioare, i-a prins piciorul între picioare lui Marius Niculae. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu i-a rupt piciorul. Nici înainte de Revoluţie n-am văzut aşa ceva. Pe Alexe practic îl trage, se vede cum îi rupe tricoul", a spus Borcea la Telesport.
"Avram, în momentul în care a venit la CCA a vrut să pară cel mai imaculat, cel mai corect. Păi nu s-a făcut nimic, e nenorocire, e masacru la drumul mare. Avram a venit în comisie numai pentru băiatul lui, ca să-l pună pe lista FIFA? Am pierdut 7-8 puncte pe mâna arbitrilor numai în mandatul ăsta. Când am fost arbitrat de arbitri FIFA şi de arbitri străini am câştigat toate meciurile. Arbitrul ăsta a fost 7 etape suspendat, cum e posibil aşa ceva, el dacă nu avea o comandă nu putea să facă un aşa jaf la drumul mare. E prima dată de când sunt în fenomenul ăsta când mi-a venit să intru peste el în cabină şi să-i sparg capul", a mai declarat Borcea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)
53 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut