Ştiri Poli Timişoara
10-27-2009, 10:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Mureşan? Un slujbaş!"
Patronul lui Poli, Marian Iancu, îl contrează dur pe preşedintele clujenilor, dar se ia şi de propriii fani şi jucători.
- Domnule Iancu, a fost mai bună Poli cu CFR decît cu Anderlecht? Ambele meciuri s-au terminat 0-0. - Avem o echipă ofensivă, indiferent de ce spun unii sau alţii. Din păcate, unii jucători care ar fi trebuit să regleze jocul au intrat şi l-au plafonat. Vrsici a avut o evoluţie dezolantă. Apoi Parks o ţine într-o veselie, el e într-o vacanţă continuă. Efectiv mă irită. - Iuliu Mureşan a declarat că arbitrajul a fost afectat de presiunea pusă de dumneavoastră înaintea meciului. - El este doar un slujbaş, un angajat care are frica locului de muncă. Nu putea să spună că la un moment dat echipa lui n-a mai contat în meciul cu noi. Şi dacă mă provoacă poate îmi aduc aminte şi faptul că am avut un penalty clar la Bonfim în prima repriză. - Sînteţi pe primul loc, dar unii suporteri tot par nemulţumiţi, spun că unicul atu al lui Sabău acum este clasamentul. - Este imposibil să mă ancorez într-un discurs tehnico-tactic cu unii dintre fani. Preocuparea mea este să-i acord antrenorului suportul emoţional de care are nevoie pentru a nu cădea în capcana unora. - Acceptaţi ideea că lumea nu mai vine la stadion din cauza jocului? - Pot să accept ideea că a fost o problemă cu preţul biletelor şi că bugetul unei familii ar fi putut să sufere. Urmăresc ce se discută pe site-uri şi sînt vreo cinci dobitoci care încearcă să-i influenţeze şi pe alţii. Asta nu înseamnă că nu voi spune dacă văd greşeli în jocul cuiva. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut