Ştiri Poli Timişoara
10-27-2009, 11:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Eder Bonfim: "Să se ia măsuri!"
Eder Bonfim aşteaptă ca cei care i-au pus în pericol viaţa să fie pedepsiţi.
Eder Bonfim îi apără pe suporterii timişoreni, dar cere măsuri drastice împotriva celor care au lansat proiectilul. "Acea petardă nu avea cum să ajungă din sectorul timişorenilor. Erau la 60 de metri de mine! Dar nici nu pot să spun de unde a venit, fiindcă nu mi-am dat seama. Totul s-a petrecut foarte repede. Oricum, aşa ceva nu se poate întîmpla pe un teren de fotbal. Putea să-mi explodeze în dreptul capului sau chiar mai aproape de corp şi se puteau întîmpla lucruri mult mai grave. Federaţia trebuie să ia măsuri", a spus jucătorul lui Poli. Fundaşul brazilian a rememorat momentele şocante prin care a trecut. "A fost un sunet foarte puternic chiar lîngă mine şi efectiv m-am prăbuşit. N-am mai auzit nimic cîteva minute bune, dar acum mă simt mult mai bine, mi-am revenit. Bine că am scăpat teafăr. Spectacolul sportiv nu trebuie să aibă legătură cu violenţa", a spus Bonfim. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren duminică, Bonfim nu face parte din lotul pentru meciul din Cupa României pe care Timişoara îl joacă la Ploieşti. Sabău a vrut să-l menajeze pentru a-l avea apt la partida din campionat cu Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut