Ştiri Steaua Bucureşti
10-28-2009, 07:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Dacă mai jucau zece minute, Steaua câştiga cu Rapid!"
Rapid şi Steaua şi-au împărţit reprizele într-un derby sărac şi fără spectatori. Rapid continuă cei şapte ani fără înfrângere în Ghencea, dar mulţi au spus că Steaua ar fi putut căştiga în a doua repriză. Iulian Miu nu-şi explică schimbarea din jocul Rapidului şi crede că Steaua putea da lovitura!
Rapid a obosit în repriza a doua, deşi Steaua venea după meciul cu Fener din Europa League! "Au fost două reprize diferite la Steaua - Rapid. În prima au jucat mai bine cei de la Rapid. În a doua repriză a fost o schimbare la Steaua, care a stat mai sus şi a jucat mai bine, a şi marcat. Dacă mai dura 10 minute meciul, Steaua ar fi câştigat. Nu înţeleg de ce a căzut Rapidul, pentru că ei nu au jucat în cupele europene, ci au avut o pauză de pregătire. Steaua, în schimb, a jucat cu Fenerbahce, în Europa League, şi a avut un meci greu, iar asta trebuie să le puna celor de la Rapid semne de întrebare", a declarat Iulian Miu la Sport Total FM. Sărăcie de atacanţi în Giuleşti? "Poate că Rapidul nu mai are nici atacanţii de altă dată, ca să înscrie, dar este bine ca înscriu şi mijlocaşii. Dacă ar mai avea acum atacanţii de pe vremuri, care să marcheze cum marcau atunci, şi să mai înscrie şi cum o fac mijlocaşii acum, atunci ar avea un atac foarte puternic", a mai spus Miu! Emeghara este aşteptat să revină abia în primăvară, Miu cere răbdare cu nigerianul! "Eu zic ca Emeghara a avut şi înca mai are probleme, dar trebuie să fie atent şi el şi staff-ul medical. Trebuie să o ia uşor, treptat. Nu ştim exact ce a a avut. Eu cred că a avut probleme şi cu ligamentele şi cu cartilagiul, iar la cartilagiu este greu să îţi revii. Sunt mulţi jucători care au avut probleme cu genunchiul dar şi-au revenit. M-am operat şi eu la Bologna şi pe lângă mine erau jucători care la fel aveau probleme la genunchi şi au stat o perioadă destul de lungă. Problema la el este alta, pentru că nu se ştie dacă revine, nu este vorba de pauza pe care o face. Trebuie să aibă foarte multă răbdare şi nu ştiu cât îl va mai ţine această răbdare", a spus fostul jucător al Stelei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut