Ştiri Dinamo Bucureşti
10-28-2009, 07:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "Singura problemă a lui Huzu a fost încăpăţînarea de a refuza arbitrii străini"
Cristi Borcea a declarat la emisiunea "Contraatac" de pe GSPTV că este foarte mulţumit de munca lui Aron Huzu la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. "Suntem foarte mulţumiţi de munca domnului Huzu, a fost pentru prima dată când s-a dat în unanimitate vot de încredere pentru un preşedinte. Singura problemă a fost legată de aducerea arbitrilor străini, cu care domnul Huzu nu a fost de acord", a spus Borcea.
"Domnul Huzu nu avea nici un interes, singura problemă a lui a fost această încăpăţînare pe care nici acum nu o înţeleg. Dacă noi am cerut arbitri străini am cerut ca să furăm sau să fim avantajaţi? N-avem arbitri de valoare, asta e problema. Întrebaţi-l dacă l-am sunat vreodată să fac presiuni, să cer să-mi pună vreun arbitru", a spus Borcea. "În sinea lui domnul Huzu ştie că nu avem arbitri de valoare", a adăugat oficialul dinamovist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut