Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-28-2009, 07:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
O.Z.N. în Gruia!
Jandarmii clujeni n-au putut identifica persoana care a aruncat petarda la CFR-Poli. Surse autorizate susţin că obiectul a fost lansat din zona neutra dintre cele doua galerii.
Incidentul "petarda", petrecut în minutul 2 al partidei de duminică, CFR Cluj - Poli (0-0), este departe de a fi elucidat. Jandarmii clujeni au studiat cadru cu cadru înregistrările video oferite de oficialii lui CFR Cluj, însă nu au putut identifica nici un suspect, nici măcar sectorul de unde a fost lansat "obiectul zburător luminos". Surse autorizate susţin că petarda a fost lansată din Peluza I, mai precis din sectorul neutru dintre cele două galerii. Aceleaşi surse au declarat că mai mulţi studenţi bănăţeni, care şi-au procurat bilete din timp şi au trecut uşor de controlul corporal sumar, ar fi aruncat petrada pe gazon. "Am studiat îndelung imaginile trimise de CFR Cluj, dar nu ne-au ajutat deloc. Nu putem să identificăm nici sectorul şi nici persoana care ar fi aruncat respectiva petardă. Din acest motiv nu putem acuza galeria luiPoli, deoarece nu avem probă video, dar nici martori în acest sens", a explicat purtătorul de cuvînt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, locotenentul Ilie Milici. "N-am văzut nimic" Mijlocaşul Cirpian Deac, care se afla la cîţiva metri de brazilianul Eder Bonfim în momentul incidentului, spune că n-a văzut de unde a venit "racheta". "Am auzit o bubuitură puternică şi l-am văzut pe Bonfim căzînd la pămînt. În prima faza, mi-a fost frică să mă apropiu de el pentru că am crezut că poate exploda din nou. Oricum, Bonfim n-a păţit nimic, ci chiar a jucat mult mai bine. N-am obervat nici o petardă pe gazon", a explicat amuzat Deac. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut