Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-28-2009, 07:27 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Costel Ilie, interimar până la numirea unui nou tehnician

Cu demisia acceptată pe biroul conducerii executive, Costel Ilie se va mai ocupa de pregătirea echipei. Cel puţin pentru câteva zile, după cum s-a pronunţat, ieri la prânz, preşedintele CA, Viorel Măstăcăneanu. "Până una-alta, el va rămâne antrenor al echipei. Cel puţin, până vom găsi un înlocuitor pe banca tehnică". Neoficial, se pare că Ilie va fi păstrat până la urmă şi în mandatul următorului tehnician al Ceahlăului, şi datorită faptului că nu deţine oferte din alte părţi.

Mihai Ionescu, ultimul antrenor principal al echipei noastre, nu vrea nici el să se înstrăineze de Borzoghean. "Nu confirm, dar nici nu infirm. Mâine (astăzi, n.n.) voi şti mai multe", au fost singurele vorbe ale lui "Mişu", după situaţia găsită ieri la amiază, pe banca tehnică a Ceahlăului.

La rândul său, antrenorul specializat pe pregătirea portarilor de la echipa pietreană de fotbal şi-a comentat demersul: "Eu m-am decis să fac acest pas, în urma discutiei avute cu colegii mei Costel Ilie şi Mihai Ionescu. Dar văd că şi ei au făcut la fel. Nu ştiu dacă decizia este definitivă. Depinde de conducerea administrativă a clubului", a declarat Radu Lefter.

La rândul său, managerul general Florin Marin le-a precizat unor apropiaţi că în cazul în care va demisiona, o va face în prezenţa preşedintelui de onoare Gheorghe Ştefan şi asta numai dacă demisiile colaboratorilor lui vor fi acceptate. Sâmbătă seară a fost pentru a doua oară când "Flocea" a părăsit conducerea tehnică a Ceahlăului, în acest sezon, după ce la mijlocul lunii septembrie a fost demis de primarul Gheorghe Ştefan şi reinstalat în funcţie după numai zece zile.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-28-2009 07:27 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut