Ştiri Poli Timişoara
10-28-2009, 07:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Sabau: "Principalul adversar in lupta pentru titlu este CFR Cluj"
Antrenorul Timisoarei este multumit de egalul din Gruia, cu formatia pe care o consdiera drept principala contracandidata la titlu.
Sabau: Reporter: De ce l-ati schimbat pe Alexa? Ioan Ovidiu Sabau: Am incercat sa introduc un al doilea varf,pe Vrsic, insa acesta nu s-a vazut in joc. R: A fost o suficienta din partea jucatorilor , din moment ce in ultimele 10 minute ati tras de timp? I.S: Am fost multumiti si cu egalul si ne-am indeplinit scopul R: Stie Timisoara sa joace cu echipele mari, deoarece rezultatele echipei nu sunt atat de bune in derby-uri? I.S: Poate o sa vina si victoriile cu echipele mari; nu suntem obisnuiti sa jucam miercuri - duminica - miercuri . Avem 3 jucatori care au venit de la Gloria Buzau in acest intersezon si nu sunt obisnuiti cu un asemenea ritm. Incet, incet incercam sa formam aceasta echipa , am realizat cele mai mari performante din istoria clubului, cu foarte multe schimbari fata de anul trecut, suntem doar la inceput la drum. R: Care credeti ca este cel mai important adversar in lupta pentru titlul de campioana? I.S: CFR in primul rand, apoi Urziceni si Vasluiul. R: Steaua si Dinamo, nu ati pomenit de ele? I.S; si ele , va fi un campionat foarte interesant fiind foarte multe echipe din provincie care trag sus. R: A fost nivelul jocului unul care sa se ridice la pretentiile primelor doua clasate? I.S: A fost un ritm bun , ma asteptam sa fim si mai obositi decat am aratat, CFR si Poli au jucat jocuri importante joi, in Europa League. R: Regretati ca nu l-ati putut lua pe Muresan la Timisoara? I.S: Bineinteles , cred ca este cel mai bun mijlocas central din Romania, R: Sistemul cu 3 fundasi centrali pe care il practica cum il comentati? I.S: Il folosesc mai ales duminica dupa jocurile din Europa League. Altfel, prefer sistemul cu 4 fundasi, intrucat consider ca cel cu 3 este mult mai riscant. R: Cum comentati prestatia arbitrului? I.S: Cat timp nu vad intentia in greseli,nu am nici o problema. Astazi, domnul Avram mi s-a parut impartial si cred ca s-a descurcat destul de bine din ce am vazut de la nivelul solului. De obicei nu ma intereseaza arbitrajul si nu vreau sa comentez. R: Pe ce va axati in continuare , campionat sau Europa League? I.S: Vrem sa castigam orice joc , insa castigarea campionatului e cea mai importanta , avand in vedere ca sansele la calificare in competita europeana sunt destul de mici. R: Va multumeste egalul de la Steaua - Rapid? I.S: Da , si cred ca si lor le convine rezultatul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut