Ştiri FC Argeş Piteşti
10-28-2009, 07:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Sebastian Coltescu: "Am sanctionat asa cum a trebuit fiecare faza!"
Arbitrul partidei dintre Dacia Mioveni - FC Arges 0-1, din Liga a 2-a, etapa 11, Sebastian Coltescu sustine ca a condus corect, fara sa primeasca niciun repros, dupa cum a si declarat pentru Sport365.
Sport365: Vi s-a parut dur meciul dintre Dacia Mioveni - FC Arges (0-1)? Sebastian Coltescu: Nu mi s-a parut un joc dur, pitestenii au adoptat o tactica ciudata in prima repriza, probabil si in concordanta cu nemultumirile fata de conducere, dar nu le-a mers cu mine, am sanctionat asa cum a trebuit fiecare faza. Sport365: Jucatorii pitesteni au protestat la acordarea penalty-ului, motivand ca faza s-a petrecut in afara careului. A avut prilejul sa vada imagini cu ceea ce a fost acolo? Sebstian Coltescu: Penalty-ul de pe final a fost clar, mi-a confirmat si asistentul, si observatorul. Problema a fost ca jucatorul de la Mioveni a cazut tarziu putin, dar a existat contact, acesta fiind in careu. Sport365: Vi s-a reprosat ceva la finalul partidei? Sebstian Coltescu: Consider ca am arbitrat corect, mi-am facut treaba, si nimeni nu mi-a adus niciun repros dupa meci. 13 cartonase galbene si 4 rosii au fost acordate de Sebastian Coltescu in meciul dintre Dacia Mioveni - FC Arges 0-1, din etapa a 11-a din Liga a 2-a, Seria a 2-a. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut