Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Argeş Piteşti
10-28-2009, 07:37 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Sebastian Coltescu: "Am sanctionat asa cum a trebuit fiecare faza!"

Arbitrul partidei dintre Dacia Mioveni - FC Arges 0-1, din Liga a 2-a, etapa 11, Sebastian Coltescu sustine ca a condus corect, fara sa primeasca niciun repros, dupa cum a si declarat pentru Sport365.

Sport365: Vi s-a parut dur meciul dintre Dacia Mioveni - FC Arges (0-1)?
Sebastian Coltescu: Nu mi s-a parut un joc dur, pitestenii au adoptat o tactica ciudata in prima repriza, probabil si in concordanta cu nemultumirile fata de conducere, dar nu le-a mers cu mine, am sanctionat asa cum a trebuit fiecare faza.

Sport365: Jucatorii pitesteni au protestat la acordarea penalty-ului, motivand ca faza s-a petrecut in afara careului. A avut prilejul sa vada imagini cu ceea ce a fost acolo?
Sebstian Coltescu: Penalty-ul de pe final a fost clar, mi-a confirmat si asistentul, si observatorul. Problema a fost ca jucatorul de la Mioveni a cazut tarziu putin, dar a existat contact, acesta fiind in careu.

Sport365: Vi s-a reprosat ceva la finalul partidei?
Sebstian Coltescu: Consider ca am arbitrat corect, mi-am facut treaba, si nimeni nu mi-a adus niciun repros dupa meci.

13 cartonase galbene si 4 rosii au fost acordate de Sebastian Coltescu in meciul dintre Dacia Mioveni - FC Arges 0-1, din etapa a 11-a din Liga a 2-a, Seria a 2-a.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 10-28-2009 07:37 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut