Ştiri Politehnica Iaşi
10-28-2009, 08:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş: "Craiova e o echipă redutabilă, dar vrem neapărat o calificare în sferturi"
Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, că îşi doreşte cu orice preţ o calificare în sferturile de finală ale Cupei României în dauna Universităţii Craiova, chiar dacă se confruntă cu numeroase probleme de lot.
"Îmi doresc neapărat o calificare în sferturile de finală. Avem nevoie de o victorie cu Craiova, pentru că venim după două eşecuri consecutive fără gol marcat, iar pentru moralul nostru o calificare ar fi extraordinară. Sper să repetăm rezultatul din campionat (n.r. 1-0 pentru Poli, în etapa a 6-a) şi să mergem în sferturi. Nu va fi însă deloc uşor, pentru că Universitatea este o formaţie redutabilă, care are ca obiectiv accederea într-o cupă europeană", a spus Petre Grigoraş. Tehnicianul nu poate conta pe şase jucători în disputa din optimile de finală ale Cupei României: "Andrej Pecnik este suspendat după cartonaşul roşu primit la Galaţi, Milea, Bâlbă şi Brăneţ sunt accidentaţi, iar în ultimele două zile au ieşit din cărţi alţi doi jucători pe care mă bazam. Viveiros are dureri la genunchiul la care a mai avut probleme, în timp ce Bujor a avut temperatură şi nu va mai face parte din lot". Tehnicianul a adăugat că încă nu şi-a revenit după înfrângerea de la Galaţi: "Nici acum nu mi-am revenit după ruşinea de la Galaţi, nu pot să cred că am pierdut cu un asemenea scor. Sper totuşi să învăţăm ceva din acel meci şi să ne schimbăm atitudinea. Trebuie să ne revanşăm faţă de suporteri printr-o victorie în meciul cu Craiova. După seria de 5 meciuri fără înfrângere, toată lumea se gândea la podium, la cupele europene. Eu am atras atenţia că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, ştiam că două rezultate negative ne pot aduce din nou emoţii. Sunt convins însă că echipa îşi va reveni, avem două meciuri acasă, cu Craiova şi cu Dinamo, şi sunt convins că putem obţine două rezultate bune". Meciul Politehnica Iaşi-Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, se va juca miercuri, de la ora 18:15, pe stadionul Emil Alexandrescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut