Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-28-2009, 09:40 PM
Mesaj: #117
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Jucător sau antrenor, Perjă ar vrea (iar) la Ceahlăul

Dănuţ Perjă şi-ar dori să revină la Ceahlăul. Fie în postura de jucător activ sau chiar şi în cea de antrenor. Recunoaşte că n-a apucat să poarte nici o discuţie cu şefii clubului pietrean de fotbal în acest sens, dar nici nu-i place să se autopropună. "Tocmai pentru asta, nu ştiu ce şanse am în acest sens. Oricum, nu pot să spun că n-am vrut sau că nu mi-am dorit asta, să revin cumva la Ceahlăul, într-una din aceste două posturi", declară Dănuţ Perjă.

Component ultima dată al grupării giuleştenilor, echipă de unde a plecat tocmai din curtea Borzogheanului la vremurile bune ale Ceahlăului, dar şi ale lui ca jucător, fundaşul de bandă anunţă că la momentul de faţă nu şi-a găsit nici un alt angajament.

"Deocamdată sunt acasă, mă odihnesc şi mi-e bine aşa. N-am găsit nimic ce să-mi convină, dintre oferte. Aştept ca din iarnă să găsesc ceva, iar dacă nu, mă apuc de antrenorat", îşi explică planurile viitorului imediat, suceveanul.

Perjă a fost componentul de bază al "unsprezecelui" Ceahlăului în perioada de graţie a clubului pietrean. Iar vineri seară şi sâmbătă, a petrecut alături de foştii coechipieri, la aniversarea celor 9 decenii de la înfiinţarea clubului.

"Mi-a făcut o deosebită plăcere, să ne reîntâlnim în aceeaşi formulă a echipei Ceahlăului de acum câţiva ani buni în urmă. Am format un grup ce a realizat ceva frumos în fotbal, nu doar pentru oraşul Piatra Neamţ, ci pentru România. Sperăm ca cei ce vin din urmă, să ajungă măcar acolo unde am ajuns noi", îşi doreşte Perjă.

Perjă: "Îmi doresc din tot sufletul ca Ceahlăul să rămână în Liga 1!"
Ceva mai multă experienţă în curtea Ceahlăului, la nivelul lotului de jucători. Acesta este considerentul lui Dănuţ Perjă, faţă de necesităţile de moment ale clubului pietrean de fotbal. În tinereţea lotului, fotbalistul găseşte aspectul benefic, de unde se poate pleca în performanţă.

"Sunt aici o grămadă de jucători; lăudabil este şi faptul că sunt toţi tineri, de mare perspectivă. Important este să li se acorde încrederea necesară, timpul şi răbdarea de care au nevoie pentru afirmare".

Despre rezultatele şi parcursul Ceahlăului în perioada sfârşitului anilor 90, Perjă susţine că acestea au fost între cele mai preţioase amintiri ale carierei sale. "Au fost vremuri frumoase, care acum sunt revăzute, din păcate, doar pe CD-urile din arhiva clubului. Văzându-i pe ceilalţi colegi ai mei, am început să râdem unii de alţii; unii sunt cu burtă, alţii se menţin, dar numai ei ştiu cum".

Afară de toate, Dănuţ Perjă îşi doreşte cel mai mult ca Ceahlăul să arate continuitate în viitorul sezon al Ligii 1. A urmărit meciul cu Alba Iulia, despre care spune că "s-a jucat destul de bine, dar pe final, ai noştri n-au fost concentraţi. Păcat de scor; trebuiau să câştige toate cele trei puncte, în situaţia în care se află. Sper din tot sufletul să-şi revină încet, pentru că-mi doresc din tot sufletul ca Ceahlăul să rămână în primul eşalon. Există acum aici nişte condiţii extraordinare şi o bază sportivă de care noi, în vremurile trecute, n-am avut parte", a încheiat Dănuţ Perjă. Perioada de jucător activ a lui Perjă pe Borzoghean a fost împărţită de transferul său, pentru un interval scurt de timp, la Beitar Ierusalim (Israel).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-28-2009 09:40 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut