Ştiri Steaua Bucureşti
10-29-2009, 04:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ovidiu Petre: "Spălăm ruşinea la Timişoara!"
Ovidiu Petre spune că roş-albaştrii se vor revanşa duminică, în campionat, contra unei alte echipe eliminate din Cupă la penaltyuri.
- Ovidiu, aţi continuat tradiţia ultimilor ani, aceea de a ieşi devreme din Cupă. Ce s-a întîmplat? - E greu de spus acum, la cald. Sper să spălăm ruşinea duminică, în meciul cu Poli Timişoara. Vom face tot posibilul să cîştigăm, dar va fi greu pentru noi, mai ales după acest meci cu Gloria. - Ai revenit într-un joc oficial după 7 luni de inactivitate. Cum te-ai simţit? - Mă bucur enorm că am revenit şi am reuşit să joc din nou pentru prima echipă. Am vorbit cu domnul Stoichiţă şi cu staff-ul medical şi am decis de comun acord să evoluez doar 45 de minute, pentru că reveneam după o perioadă lungă. - Ai avut o operaţie complicată, la genunchi. Eşti bine acum? - Din punct de vedere medical a fost foarte bine şi nu am mai simţit nici o durere. Îmi doresc foarte mult să joc în continuare pentru a aduna cît mai multe meciuri şi a reveni la o formă bună. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut