Ştiri Poli Timişoara
10-29-2009, 06:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Victime colaterale
După eliminarea din Cupa României, Marian Iancu i-a decapitat pe Taborda şi Borbely, care vor pleca de la Poli în iarnă.
Eliminarea din Cupa României, la penalty-uri, de Astra Ploieşti, nu l-a întristat pe boss-ul lui Poli, Marian Iancu. "Au fost multe greşeli de portar, am şi ratat foarte mult. Am ratat în situaţii de unu la unu cu portarul de două ori prin Parks, o dată prin Chiacu, o dată prin Chiţu. Asta e, nu ne-a ieşit nimic, pînă la capăt, chiar şi la penalty-uri. Mai sînt şi asemenea zile. Nu am desconsiderat competiţia, deşi nici nu am forţat. Avem meci cu Steaua, aşa că nu ne-am permis să forţăm", a afirmat Iancu. Patronul bănăţenilor a luat deja şi cîteva măsuri în urma ratării calificării în "sferturi". "Sînt puţin dezamăgit că nu am mers mai departe, dar nu supărat. Nu mă pot supăra pe aceşti tineri că au ratat 11 metri, nu acum. Dar ei trebuie în continuare să confirme. Chiacu, Curtean, Mera şi toţi ceilalţi. Ce am realizat însă, din păcate, este că Taborda şi Borbely sînt depăşiţi de situaţia echipei. Nu sînt pentru ce vreau eu şi cît de curînd ne vom despărţi de serviciile lor", a încheiat şeful timişorenilor. Au costat 900.000 de euro Mijlocaşul slovac Balazs Borbely (30 de ani) a fost achiziţionat cu 500.000 de euro de la Artmedia Bratislava, iar goalkeeperul lusitan Pedro Taborda (31 de ani) a costat 400.000 de euro, plătiţi lui Naval. Cei doi erau puşi deja pe "lista neagră" a Timişoarei, pe posturile lor fiind transferaţi, Alex Bourceanu şi portarul Bosniei, Nemanja Supici. Pe postul de "închizător", Poli îi mai are pe Dan Alexa şi Cristian Scutaru, nerenunţînd nici la intenţia de a-l transfera din iarnă pe mijlocaşul campioanei Ungariei, Debrecen, Jozsef Varga (21 de ani). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut