Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-29-2009, 06:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"La Pandurii mi-am început cariera de fotbalist"
Noul antrenor al pandurilor nu este străin Târgu-Jiului. Acum 18 ani, fotbalistul Liviu Ciobotariu debuta pentru Pandurii din postura de jucător, iar după evoluţii bune în tricoul gorjenilor s-a întors la echipa care-l împrumutase la Târgu-Jiu. Ieri, antrenorul Ciobotariu a răspuns la telefon, a acceptat să discute mai mult despre trecut decât despre viitor, amintirea vremurilor de după Revoluţie fiind încă vie în memoria acestuia.
Reporter: Domnule Ciobotariu, este adevărat că sunteţi viitorul antrenor al echipei Pandurii? Liviu Ciobotariu: Deocamdată nu am semnat nimic. A fost o înţelegere verbală, o să mai existe şi alte discuţii şi apoi o să semnez. Rep.: Ce obiective aveţi la Târgu-Jiu? L.C.: O să stabilim totul la discuţii. Nu pot să spun încă nimic de obiectivele echipei. Rep.: Dar despre echipă. Aţi urmărit vreun joc al echipei? L.C.: O să vorbim şi despre echipă, pur şi simplu nu pot acum. Am văzut câteva meciuri ale echipei, normal. Dar cel mai bine este să vorbim după ce se aranjează totul. Rep.: Ce amintiri aveţi legate de Târgu-Jiu? L.C.: Acolo am început cariera de fotbalist. De acolo am făcut primii paşi. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea, utilă. Ţin minte că în primele trei meciuri am marcat trei goluri, deci a însemnat ceva. Chiar dacă eram în Divizia B. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut