Ştiri Gloria Bistriţa
10-29-2009, 07:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Cristian Coroian: Este victoria echipei
Reactii la finalul meciului cu Steaua din optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, in urma caruia Gloria a obtinut o calificare de rasunet in sferturile competitiei.
Cristian Coroian: "Nu sunt eu erou, toata echipa trebuie sa fie laudata. Este victoria echipei, nu a lui Coroian. Am jucat bine, experienta noastra a contat. Munca si disciplina sunt atuurile noastre. Steaua si-a creat ocazii, dar nu a reusit sa inscrie. Ne-am facut cu totii datoria, ma bucur ca am reusit sa castigam acest meci. Am executat penaltyul decisiv, Tatarusanu stia unde obisnuiesc sa bat, dar duelul l-am castigat eu. Am avut o lupta apriga si cu Dayro Moreno, un jucator in forma foarte buna, si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine" Csaba Borbely: "A fost un meci extrem de dificil. Am intalnit un adversar puternic, dar am vrut sa aratam ca nu a fost o intamplare rezultatul din Ghencea si ca putem repeta jocul bun. Ne-am pregatit din greu. Suntem foarte bucurosi, am invins o echipa foarte buna. La faza in care Onicas a primit cartonas rosu a fost o lovitura cu pumnul. Pentru noi mai important este parcursul din campionat, conteaza mai putin pe cine vom intalni in sferturile Cupei Romaniei" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut