Ştiri Universitatea Craiova
10-29-2009, 07:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Neagoe spune că victoria Universităţii în meciul cu Poli Iaşi nu poate fi contestată
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, miercuri, după victoria cu Politehnica Iaşi, scor 3-0, în optimile Cupei României, că echipa sa a meritat calificarea deoarece a avut mai multe ocazii decât adversarul.
"Am jucat pe un teren destul de greu, am muncit mult în acest meci, iar băieţii şi-au dorit mult calificarea. Am obţinut o victorie meritată. Totuşi, dacă ieşenii marcau la acel penalty, poate aveam probleme pe final, dar să nu uităm că noi ne-am creat mai multe ocazii şi am dominat. Îi felicit pe băieţi pentru jocul prestat, mă bucur că Merlier a fost inspirat la acea fază", a spus Neagoe. Tehnicianul a lăudat şi evoluţia lui Dorel Stoica, revenit la echipă după trei săptămâni în care s-a pregătit singur: "Stoica e un jucător valoros, a jucat foarte bine şi cred că până acum s-a simţit absenţa lui din lot". Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut, miercuri, în deplasare, scor 3-0, de Politehnica Iaşi, graţie golurilor marcate de fraţii Florin şi Mihai Costea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut