Ştiri Oţelul Galaţi
10-29-2009, 07:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Stan: "Romeo Stancu e cea mai mare păcăleală!"
Clubul Oţelul a fost nevoit să dea explicaţii la Ligă pentru situaţia lui Romeo Stancu, mijlocaşul transferat în vara lui 2008, dar lăsat de fiecare dată în afara lotului. Stancu a fost anunţat la începutul campionatului că nu mai este nevoie de serviciile sale şi că e liber să-şi caute alt angajament, dar jucătorul a continuat să se antreneze în curtea Oţelului. Neplătit de luni bune, contractul său va fi reziliat la finele campionatului pe motiv de lipsă de meciuri.
Directorul general de la Oţelul a declarat că mijlocaşul suferea de o accidentare încă de când a fost adus la Galaţi şi că regretă că nu l-a testat mai mult înainte de a-l legitima. "I-am spus că e liber să-şi găsească altă echipă. Am greşit când l-am transferat. El nu aleargă, ci ţopăie! Este cea mai mare păcăleală din cariera mea, recunosc, dar veţi mai auzi despre fotbalistul Stancu doar la trecut", a comentat Marius Stan. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut