Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-29-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Revin Poverlovici şi S. Rădoi dar lipsesc Fl. Dan şi I. Bălan!
Uniriştii nu au scăpat de probleme, vizavi de lotul de jucători, nic în partida de duminică, ora 14.00 în direct pe GSP TV, cu CFR Cluj. Astfel, după ce în jocul de la Piatra Neamţ "alb-negrii" au avut trei jucători suspendaţi (I. Bălan, Poverlovici şi S. Rădoi), pentru întâlnirea cu liderul, Adi Falub nu va putea miza pe Fl. Dan şi I. Bălan (n.a. oare cum a judecat comisia care a luat decizia de a-l suspenda pe timp de două etape pe I. Bălan pentru un fault de joc adică aceiaşi sancţiune pe care a încasat-o şi craioveanul E. Trică care a vrut să-l bată pe centralul Deaconu la jocul dintre Astra şi Craiova!?) dar va miza pe revenirile lui Poverlovici şi S. Rădoi.
"Este adevărat că ne vor lipsi doi fotbalişti foarte importanţi şi aici mă refer la Fl. Dan respectiv I. Bălan dar sunt sigur că cei care-i vor înlocui sunt capabili să facă faţă cu succes acestei partide pe cât de grea pe atât de importantă. Nu are rost să plângem în acest moment pentru că avem fotbalişti suspendaţi deoarece fotbalul este un joc colectiv iar Unirea Alba Iulia are drept punct forte unitatea grupului. Eu am deplină încredere în elevii mei şi sper din suflet ca avându-i alături pe suporterii noştri să scoatem cât mai mult din "duelul" cu trupa din Gruia", a declarat antrenorul Unirii care a fost prezent, în calitate de invitat, marţi după amiază la manifestările prilejuite de împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea Universităţii Cluj, grupare de la care actualul tehnician al Albei a plecat în fotbalul mare. În aceste condiţii, Falub trebuie să fie inspirat în a "selecta" primul "11" şi mai ales în a-i găsi pe cei patru, poate cinci jucători de la mijlocul terenului. Că de ales are de unde alege, Dâlbea, Ad. Olah, C. Cristea, N. Varga, C. Selagea şi Sg. Costea reprezentând variantele tehnicianului din Cetatea Marii Uniri pentru jocul cu CFR-ul. Galeria Unirii în tribuna a II-a! În altă ordine de idei, galeria 'Black Warriors" îi aşteaptă pe toţi care doresc să fie cu adevărat lângă echipa fanion a judeţului în sectorul situat în zona tunelului de la tribuna a II-a. "Avem pregătite cinci tobe, bannere şi tot ceea ce trebuie pentru a ne ridica la nivelul celor de la "Comando Gruia" care cu siguranţă vor veni în număr mare la joc. De aceea toţi cei care intenţionează să ajute Unirea Alba Iulia în meciul de duminică sunt rugaţi să-şi ia bilete în acea zonă a arenei şi să vină pentru a încuraja echipa favorită. Şi la Piatra Neamţ s-a văzut că prezenţa suporterilor a avut un efect benefic şi uniriştii au egalat în minutul 90. Aşa că haideţi să fim unirişti până la capăt", a afirmat unul dintre membrii tifosseriei din Cetatea Marii Uniri. Şi are perfectă dreptate! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)
60 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut