Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-29-2009, 09:45 PM
Mesaj: #122
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Savu, spre Hanoi

George Savu, care a început noul sezon la nivelul Ligii 1 de fotbal în postura de titular al echipei Ceahlăului, este foarte aproape de a se despărţi de gruparea pietreană. Goal-keeperul, originar din Bucureşti, ajuns a patra soluţie acum în preferinţele tehnicienilor de pe Borzoghean, a ales să plece spre Asia. Cel mai probabil, George Savu va juca în primul eşalon din campionatul vietnamez. Sosirea sa în curtea celor de la SC Hao Pat Hanoi este prevăzută chiar pentru finalul acestei săptămâni.

"Am perfectat toate actele oficiale, necesare acestui transfer. Fotbalistul a fost informat despre clauzele acestui contract, aşa că nu mai rămâne decât să onoreze, la datele deja stabilite, prezenţa la Hanoi", a declarat impresarul portarului George Savu, Marin Mitran.

La rândul lor, oficialii din conducerea executivă a Ceahlăului, susţin că n-au de gând să-i pună beţe în roate portarului, atât timp cât dezlegarea de contract le poate aduce un câştig financiar.

"Savu a primit «mâna liberă» din partea clubului pentru a-şi căuta echipa. Dacă condiţiile cerute de noi vor fi îndeplinite, atunci Savu este liber să plece unde doreşte", a precizat Viorel Măstăcăneanu, preşedintele FC Ceahlăul.

Savu a retrogradat în eşalonul secund cu Ceahlăul, în 2008, cu Hizo la timonă. Apoi, a promovat sezonul următor (2009) în Liga 1, unde s-a mai aflat pe teren doar la meciul cu Steaua Bucuresti (0-2), Oţelul Galaţi (0- 0), Dinamo Bucureşti (0-4) şi Pandurii Târgu Jiu (1- 2).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:45 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
33 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut