Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-29-2009, 09:47 PM
Mesaj: #123
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Daca ma solicita joc pentru nationala Vietnamului"

George Savu a obtinut acordul de plecare de la Ceahlaul si, in urma unor negocieri care au durat aproape doua saptamini, a ales sa plece in Vietnam, pentru a juca in prima divizie la Vietnam SC Hao Pat Hanoi. Stranie destinatie pentru un fotbalist, insa partea financiara a fost determinanta in decizia luata de fostul jucator al Ceahlaului.

"Plec in necunoscut. Nu stiu nimic despre club, despre ce antrenor este acolo sau despre ce jucatori sint. Nu am nici o idee. Ştiu ca stirnesc zimbete prin aceste cuvinte, dar chiar nu stiu nimic despre echipa asta. Voi merge in Vietnam si voi afla mai multe", a spus rizind George Savu.

Cum nu a jucat niciodata pentru vreo echipa nationala a Romaniei, Savu nu ar spune nu unei oferte venite din partea vietnamezilor. "Nici in gluma nu m-am gindit vreodata la asa ceva, dar cine stie. Daca ma solicita joc pentru nationala Vietnamului", a adaugat portarul.

Suma de transfer pe care trebuie sa o plateasca asiaticii pentru al il lua pe George Savu de la Ceahlaul este de numai 20.000 de euro. Cit il priveste pe portar, acesta va incasa o suma de patru ori mai mare decit avea contractul anual la Ceahlaul. "Pentru familie ma duc acolo, sa cistig un ban si sa asigur un viitor mai bun sotiei si copilului. Asta este important. Restul, om vedea ce- o fi. Nu imi e frica de mincare, de obiceiuri sau de alte probleme. In functie de ce o fi acolo poate ca voi chema si familia alaturi de mine", a mai afirmat jucatorul.

George Savu a venit la Ceahlaul in pauza dintre turul sui returul campionatului 2007-2009, dupa care a ramas sa pazeasca buturile nemtenilor si in campionatul urmator in Liga a II-a. A promovat cu Ceahlaul in Liga I, dar in actuala stagiune nu a prins prea multe meciuri. A fost titular cu Steaua (0-2), cu Otelul (0-0) cu Dinamo (0-4), iar cu Pandurii Tirgu Jiu (1- 2) a intrat in repriza secunda.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:47 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
37 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut