Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-29-2009, 09:48 PM
Mesaj: #124
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Trebuie intarit lotul"

Marin Barbu a fost prezentat ca nou antrenor principal la Ceahlaul, in locul lui Florin Marin, de presedintele de onoare Gheorghe Stefan. Primul va avea o intelegere care se va intinde pina in vara anului 2011, iar obiectivul principal este raminerea in Liga I la finalul acestui sezon.

Daca se va retrograda, atunci Ceahlaul trebuie sa o faca avind 25 de puncte acumulate in clasament, iar in vara lui 2011 sa se bucure de o noua promovare. Indiferent de situatie insa, lotul trebuie remaniat, fapt cu care sint de acord ambii sefi de pe Municipal.

"Lotul trebuie intarit pentru ca e greu de presupus ca vom reusi salvarea de la retrogradare cu actuala echipa. Trebuie concurenta pe posturi", a mai spus "Pinalti", dupa care au venit si spusele lui Marin Barbu: "Salvarea de la retrogradare este un obiectiv realizabil, dar daca ne uitam in curtile altor cluburi vom vedea ca au jucatori mai valorosi si mai experimentati. La iarna cooptam fotbalisti mai experimentati si, chiar daca retrogradam, sa avem baremul facut".

Secunzii lui Marin Barbu vor fi Radu Lefter si Costel Ilie. "Magiun" a mai antrenat Ceahlaul in sezoanele 2001-2002 si 2005-2006.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:48 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut