Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-29-2009, 09:49 PM
Mesaj: #125
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Fara figuratie, mofturi si fite

Obisnuiti cu regimul drastic al lui Florin Marin, jucatorii Ceahlaului vor da peste un alt tehnician care nu suporta actele de indisciplina. Marin Barbu a anuntat ca vrea seriozitate maxima si ca vrea ca noua sa echipa sa cistige puncte indiferent de ce adversar are in fata.

"Urmatoarele sase etape vor atirna greu in economia campionatului pentru Ceahlaul si trebuie sa ne descurcam cu ce avem. Fara sa facem figuratie, mofturi si fite si daca aplicam tactica care trebuie putem scoate puncte indiferent de numele adversarului, desi avem ceva probleme de lot din cauza accidentarilor", a afirmat Marin Barbu.

"Magiun" a vorbit si despre publicul nemtean, urechind insa tot echipa. "Publicul vine sa vada invingatori. Daca la primul meci acasa vom scoate un rezultat bun sint convins ca la al doilea joc pe teren propriu oamenii vor veni in numar mare fara sa fie chemati", a completat antrenorul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:49 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut