Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Botoşani
10-29-2009, 10:03 PM
RE: Ştiri FC Botoşani
FC Botoşani pune stop vânzării de jucători

FC Botoşani îşi schimbă strategia în ceea ce priveşte abordarea returului de campionat. Dacă la ediţiile trecute, în pauzele competiţionale sau la sfârşitul sezonului, acţionarii vindeau orice jucător care primea vreo ofertă, din iarnă lucrurile se vor schimba radical. "Se schimbă politica la FC Botoşani. În iarnă sunt hotărât să nu mai vindem pe nimeni, indiferent de ofertă. Pentru mine e clar că în iarnă trebuiesc aduşi jucători. Dacă aducem încă cinci jucători buni, şi cu ce avem acum, pentru că din ăştia cinci-şase pot fi oricând titulari, facem echipă. Vrem să construim o echipă bună care să rămână în Liga a II-a şi să nu avem emoţii pe finalul acestui campionat, având în vedere că retrogradează şase echipe. Trebuie să fim atenţi pentru că, şi cu o înfrângere acasă intrăm iar în zona întunericului", a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

Acesta a spus că dacă firma sa va fi într-o zonă aşezată din punct de vedere economic, îşi va permite să aloce 300.000 de euro la un buget alcătuit în mare parte din banii veniţi de la comunitatea locală. "La ce insistenţă şi voinţă are domnul primar ne putem gândi la lucruri mai frumoase în viitor. Pentru mine e clar că, având o relaţie strânsă între partea privată şi comunitatea locală, putem face treabă serioasă la Botoşani şi ne putem gândi la mai mult. Nu văd de ce Botoşaniul nu şi-ar putea propune mai mult din moment ce echipe ca Brăneştiul, Chiajna, Stejaru o fac", a mai precizat Iftime.

Cristian Popovici încântat de noua strategie
Noua strategie i-a adus motive de bucurie antrenorului principal al FC Botoşani, Cristian Popovici. Tehnicianul a afirmat că în momentul în care va şti pe ce buget de achiziţii se va putea baza, se va gândi şi la fotbaliştii pe care va dori să-i transfere. "În primul rând îmi doresc să terminăm acest tur cât mai departe de zona fierbinte. În iarnă îmi doresc trei jucători de valoare, titulari: un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant. Pe urmă în funcţie de ce va fi în retur şi de ceea ce se doreşte, am putea în vară să mai aducem încă trei-patru jucători valoroşi. Cu bani poţi să faci echipă bună şi poţi să realizezi lucruri frumoase. Dacă vor fi bani pentru achiziţii, vom aduce jucători buni. E prematur acum să spun dacă m-am gândit la vreun jucător pe care să-l vreau la Botoşani. Acum nu mă gândesc decât la jocurile pe care le mai avem de disputat în acest tur. Fotbaliştii au toată încrederea mea şi pot să-mi demonstreze în aceste jocuri că merită şi din iarnă să facă parte din lotul FC Botoşani", a menţionat Cristian Popovici.

Valeriu Iftime nemulţumit de activitatea lui Ioan Sălăvăstru
În opinia lui Valeriu Iftime, cei vizaţi pentru un transfer în iarnă sunt Răzvan Tincu şi Bogdan Ghiceanu. "Răzvan Tincu şi Bogdan Ghiceanu sunt fotbalişti care te scot, au ceva în plus faţă de ceilalţi. Bine, nu vorbesc de Apostol şi Codreanu pentru că ei joacă bine şi când au o zi mai proastă şi pot să-şi revină în timpul unui meci, faţă de ceilalţi, care nu pot face acest lucru. Diferenţa este clară între Tincu, Ghiceanu şi ceilalţi. Ghiceanu este din ce în ce mai bun şi ăsta e un lucru mare pentru noi. El aşa cum joacă îi face uitaţi şi pe Matei şi pe Kone, iar dacă are un mijloc care să îl joace, să îl pună în valoare, este irezistibil în faţa porţii adverse. Indiferent de ce oferte vor fi în iarnă pentru ei, nu-i voi vinde", a afirmat Iftime.

Nemulţumit de valoarea unor fotbalişti veniţi în vară, Iftime este decis să nu mai meargă pe mâna fostului preşedinte-delegat Ioan Sălăvăstru nici pentru a cumpăra, dar nici pentru a vinde jucători. "Cu el am avut o încercare astă-vară, când eu nu am avut timp să mă ocup de echipă. Nici acum nu prea am, dar împreună cu Cornel Şfaiţer cred că vom reuşi să construim o formaţie redutabilă", a adăugat Iftime.

Finanţatorul vrea un rezultat bun cu Bacăul
Valeriu Iftime a pus prestaţia modestă pe care elevii lui Cristian Popovici au avut-o în ultimele două partide, cu Cetatea Suceava în deplasare şi cu Dinamo II Bucureşti pe "Municipal" şi pe seama valorii scăzute a celor două echipe. "Am observat că noi jucăm după echipe. Dacă Dinamo ar fi ieşit la joc şi ar fi atacat ca Farul Constanţa, altfel am fi jucat. Ori noi am intrat ca favoriţi în acest meci, lucru nepermis la valoarea noastră. Noi ne-am crezut superiori, dar Dinamo II nu este o echipă slabă. Poate e nemotivată. La Suceava a fost la fel, însă acolo le-a fost frică şi lor şi nouă", a menţionat Valeriu Iftime.

Finanţatorul grupării botoşănene nu a ascuns faptul că aşteaptă mai mult de la jucătorii botoşăneni în meciul de sâmbătă de la Bacău. "Îmi doresc să facem un meci bun la Bacău, care să ne scoată definitiv din această zonă neagră", a conchis Iftime.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:40 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-03-2009, 11:50 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-03-2009, 11:51 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:47 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-08-2009, 04:43 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-11-2009, 05:47 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-18-2009, 07:29 PM
RE: Ştiri FC Botoşani - Sebi Raducu - 09-22-2009, 07:43 PM