Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
10-29-2009, 10:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
"Suntem proştii seriei"
După eşecul pe teren prorpiu, 2-4 cu FCM Tg.Mureş, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon a criticat arbitrajul bucureşteanului Alexandru Deaconu.
"Suntem proştii seriei, deja este prea mult! Suntem mereu dezavantajaţi de arbitraj, Dandea era pe linia porţii când a respins mingea, atunci cum putea balonul să depăşească linia cu întrega sa circumferinţă? Acesată decizie a rupt jocul, e greu să mai revii în asemenea condiţii. Din erori de arbitraj am pierdut puncte cu Dacia, UTA, Jiul şi acum, cu Tg.Mureş. Etapa trecută, la Deva, când am primit şi noi un penalty corect, s-a scris că am fost avantajaţi. Noi avem ca obiectiv creşterea unor jucători tineri, avem în lot doar 12 jucători valizi, nu ne mai gândim la promovare. Nu avem bani, nu încurcăm pe nimeni, aşa că nu înţeleg de ce suntem mereu dezavantajaţi. Nu vreau decât să jucăm în condiţii egale cu adversarii" a răbufnit antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut