Ştiri Dinamo Bucureşti
10-30-2009, 04:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "Nu-mi este frică de niciun adversar, ci doar de accidentările din lotul nostru"
Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristian Borcea, susţine că Niculescu va deveni unul dintre golgheterii echipei deoarece reuşita cu Oţelul l-a "descătuşat" şi crede că Ianis Zicu are la rândul său nevoie să înscrie o dată: "Mă bucur mult pentru Niculescu, era golul de care avea nevoie. Va fi o descătuşare pentru el şi de acum încolo va marca multe goluri. Zicu trebuie să facă acelaşi lucru ca şi Claudiu, să marcheze un gol. După acest succes, pot spune că e bine că suntem în grafic cu toate cele trei competiţii. Nu-mi este frică de niciun adversar, ci doar de accidentările din lotul nostru".
Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a dispus, joi, pe teren propriu, scor 1-0, de Oţelul Galaţi, în optimile competiţiei, graţie reuşitei lui Claudiu Niculescu din minutul 75. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
48 Musafir(i)
48 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut