Ştiri Dinamo Bucureşti
10-30-2009, 05:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Cornel Ţălnar: "Mă bucur că a înscris Niculescu şi că ne-am luat revanşa în faţa Oţelului"
Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a mărturisit că se bucură de reuşita lui Claudiu Niculescu, lăsînd să se înţeleagă faptul că atacantul s-ar putea număra printre titulari şi în meciurile viitoare. "Mă bucur că Niculescu a marcat şi că ne-am revanşat pentru înfrângerea suferită în campionat în faţa Oţelului. Am folosit mai multe rezerve pentru că nu le-am văzut decît la televizor în acest sezon şi am dorit să-i observ la lucru. Nu ştiu dacă Niculescu va deveni titular, dar mi-aş dori foarte mult, mai ales că a făcut o partidă foarte bună în această seară. Ne dorim Cupa, e printre obiectivele noastre, dar vom vedea ce va fi în continuare. La Iaşi nu ne temem de gripa porcină, ci mai mult de starea gazonului, care se prezintă într-o stare deplorabilă", a spus Cornel Ţălnar la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut