Ştiri Dinamo Bucureşti
10-30-2009, 05:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Claudiu Niculescu: "Am dat să rup plasa!"
Niculescu povesteşte faza golului şi explică de ce se bucură mai mult acum la reuşite decît o făcea în urmă cu cîţiva ani.
- Claudiu, v-aţi calificat şi aţi scăpat şi de rivalele Steaua şi Rapid. E mai convenabil pentru voi fără ele? - Avem un drum facil pînă în finală, dar nu mă bucur de necazul altora. - Cum ai marcat? - Am primit mingea în careu, am închis ochii şi am şutat. M-am gîndit: "Ori rup plasa, ori dau de mă înjură lumea de pe stadion!". - Ce înseamnă golul ăsta pentru tine, după perioada proastă pe care ai traversat-o? - Am ajuns la o vîrstă la care mă bucur şi dacă marchez cu urechea sau cu poarta goală. M-am bucurat pentru mine şi pentru Dinamo, nu m-am răzbunat pe nimeni, fiindcă răzbunarea e arma prostului. Îi dedic golul băieţelului meu, David Cristian. - Te apuci de antrenorat? - Deocamdată mă mai ţin picioarele să joc. Cu şcoala de antrenori sînt abia la început. - Etapa viitoare jucaţi la Iaşi, unde în primăvară aţi avut emoţii din cauza unor probleme pe care le-a avut avionul cu care aţi zburat. Îţi dă fiori deplasarea asta? - Dacă se mai întîmplă ce am păţit atunci cu avionul, gata, nu mai zbor în viaţa mea! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
63 Musafir(i)
63 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut