Ştiri Universitatea Cluj
10-30-2009, 06:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Walter vrea victorii cu Jiul şi Târgu-Mureş
Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că nu este mulţumit de jocul actual al echipei, lucru pe care i l-a transmis şi antrenorului Cristian Dulca.
Walter spune că doar după ce echipa va învinge pe Jiul, Târgu-Mureş sau FC Argeş şi va obţine cel puţin un egal la Otopeni, se va declara satisfăcut de situaţia de la echipă. Ajuns la al patrulea antrenor de când a preluat Universitatea, odată cu instalarea lui Cristian Dulca, finanţatorul Florian Walter este, în continuare, nemulţumit de felul în care se prezintă echipa. Omul de afaceri spune că nici nu a urmărit pe viu ultimele două partide ale echipei sale, dar recunoaşte că discută aproape zilnic la telefon cu tehnicianul "studenţilor". "Normal că nu sunt mulţumit, i-am spus asta şi lui Dulca, iar el mi-a dat dreptate. Nu poţi fi mulţumit când echipa nu a câştigat niciun meci împotriva forţelor seriei. Hai să batem şi noi Jiul, Târgu-Mureş sau FC Argeş, iar apoi să venim cel puţin cu un punct de la CS Otopeni! Atunci pot spune că sunt mulţumit. Cu înfrângere la Mioveni, plus egaluri cu Vâlcea şi UTA nu se poate spune că echipa merge excepţional!", crede Walter. Patronul Universităţii a comentat şi situaţia în care se află Laurenţiu Buş, Adrian Borza şi Viorel Sântejudean, jucători împrumutaţi de "U" la Arieşul Turda. Walter afirmă că cei trei nu ar trebui să joace contra fostei echipe în meciul de mâine, conform contractului semnat între cele două cluburi. "Dacă cei de la Turda sunt oameni de onoare, atunci nu-i vor folosi pe cei trei împotriva noastră. Noi i-am dat acolo pe o anumită înţelegere. Dacă nici între noi, vecinii, nu ne respectăm, atunci nu cred că putem avea pretenţii de la alţii. Buş, Borza şi Sântejudean nu vor juca împotriva noastră, scrie asta şi în contract. Oricum, noi suntem obligaţi să câştigăm la Turda. Nici nu mă gândesc la altă variantă", a mai spus Walter. "U" va întâlni mâine Arieşul la Turda, în etapa a XII-a din seria Vest a Ligii a II-a. Meciul este programat de la ora 11. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut