Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-30-2009, 06:07 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"U" a pus ochii pe Dulcea

Conducătorii "Şepcilor roşii" vor să profite de degringolada în care se află FC Argeş şi să-l aducă la Cluj pe golgheterul Adrian Dulcea.

Până la finalul turului, "U" mai are de jucat şapte meciuri, dar şefii clubului au întocmit deja lista de achiziţii pentru perioada de iarnă. Argeşeanul Adrian Dulcea se află în topul priorităţilor, la fel ca şi coechipierul său de la FC Argeş, Iulian Tameş. Florian Walter, finanţatorul Universităţii, spune că aşteaptă ca memoriile depuse de cei doi să se judece pentru a fi declaraţi liberi, iar apoi va definitiva tranzacţia.

Criza acută prin care trece FC Argeş în urma arestării finanţatorului Cornel Penescu în scandalul "mită pentru arbitri" are părţi pozitive pentru Universitatea. Mai mulţi jucători de bază ai echipei, printre care Adrian Dulcea, Iulian Tameş şi Cătălin Doman, şi-au depus memorii la Federaţia Română de Fotbal pentru a fi declaraţi jucători liberi, restanţele financiare depăşind termenul de 60 de zile. Toţi trei au stârnit interesul patronului clujenilor, Florian Walter, însă omul de afaceri spune că doar primii doi ar putea îmbrăca tricoul "alb-negru".

"Sunt mulţi jucători interesanţi la FC Argeş şi pe care mi-i doresc la Universitatea. Dulcea e unul dintre ei, iar Tameş ar fi şi el un transfer excelent. Pe Doman e foarte greu să-l luăm pentru că jucăm în liga secundă. Probabil că va ajunge la un club mare din prima divizie. Nu putem să-l aducem aici cu promisiunea promovării şi nu cred că ar vrea el să vină în liga secundă. Legat de Dulcea şi Tameş, aştept să fie declaraţi liberi de contract, iar apoi sper să încheiem înţelegerile", a declarat Florian Walter pentru ZIUA de CLUJ.

Adrian Dulcea este principalul marcator al FC Argeş în această stagiune, cu cinci goluri marcate în 11 partide. Colegul său, Iulian Tameş, a înscris o singură dată, însă este considerat principalul pericol al argeşenilor. Nu întâmplător, în urmă cu mai puţin de un an, Tameş, acum în vârstă de 30 de ani, a fost convocat de selecţionerul de atunci al României, Victor Piţurcă, pentru meciul amical contra Croaţiei. Tameş şi Dulcea, alături de alţi nouă colegi, au depus memorii la FRF pentru a fi declaraţi liberi de contract, existând şanse mari ca sentinţa să fie dată până la finalul turului. Tot din cauza restanţelor salariale, argeşenii au anunţat că sunt şanse să boicoteze meciul de campionat, de mâine, contra CSM Râmnicu Vâlcea.

Finanţatorul Universităţii, Florian Walter, spune că Dulcea şi Tameş sunt doar doi dintre jucătorii care ar putea ajunge la Cluj în această iarnă. "O să vin o săptămână în Cluj pentru a discuta cu antrenorul Cristi Dulca doleanţele sale legate de campania de transferuri. Am stabilită o întâlnire şi cu doi impresari, tot în acest sens, şi pot spune că vor mai veni cel puţin trei-patru fotbalişti noi în funcţie de ce îmi va spune şi antrenorul. Vom aduce şi jucători cu mare experienţă, dar şi tineri, dar care să fi jucat măcar două-trei sezoane la nivel înalt", a afirmat finanţatorul "Şepcilor roşii".

De asemenea, "U" urmează să se despartă de câţiva dintre actualii jucători, însă Walter nu a dorit să facă public niciun nume.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-30-2009 06:07 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut