Ştiri Universitatea Cluj
10-30-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Am fost alungat!"
Mijlocaşul le reproşează conducătorilor alb-negrilor că au renunţat prea uşor la el.
Rănile produse de despărţirea nu s-au cicatrizat, iar Laurenţiu Buş vorbeşte cu nostagie de fosta echipă. Mai mult, spune că este fanul alb-negrilor în bătălia pentru promovare din seria ardeleană a ligii secunde. După şase ani petrecuţi în curtea "studenţilor", mijlocaşul Laurenţiu Buş (22 de ani) a avut parte în vară de un transfer cu scandal. Atunci, s-a spus că fostul internaţional de juniori a părăsit clubul fiindcă se săturase de conflictele cu suporterii, dar acum, după câteva luni, însuşi Buş face lumină în acest caz. "Nu am plecat din cauza fanilor. Chiar dacă am mai avut conflicte cu ei, eu mereu i-am respectat. Am plecat din cauza lui Ioan Mărginean. Practic, am fost alungat, m-au dat afară pe uşa din dos. S-au jucat cu mine şi am ajuns să fiu vândut pe un preţ de nimic. M-a durut acest lucru", povesteşte Laurenţiu, care nu are drept de joc în meciul de mâine de la Turda. "Îmi pare rău că nu voi putea juca mâine, pentru că aveam ceva de demostrat, mai ales conducerii lui "U" Cluj şi în special lui Mărginean. S-a renunţat prea uşor la mine şi la colegii mei, pentru că noi am crescut acolo", mai spune mijlocaşul. A rămas cu "sufletul curat" În ciuda despărţirii cu năbădăi de "U", jucătorul spune că nu are resentimente, ba chiar îşi doreşte să-i vadă pe alb-negri în Liga I. "Am petrecut atâţia ani acolo şi nu se pot şterge cu buretele. Este normal să îmi doresc să le meargă bine. Va fi însă o luptă acerbă acolo sus. Au însă şanse reale, fiindcă, spre deosebire de anul trecut, acum au şi spijin financiar foarte bun", este de părere Buş. Din iarnă în primul eşalon? Laurenţiu Buş a mărturisit că negociază cu o echipă din primul eşalon şi este la un pas să părăsească echipa din Turda. "Mai mult ca sigur la iarnă voi pleca la o echipă din Liga I. Nu pot să zic un nume, pentru că nici eu nu ştiu sigur. Urmează să mă întâlnesc zilele acestea cu impresarul meu şi să discutăm mai multe detalii. Îmi doresc foarte mult să joc la o echipă mai puternică", mărturiseşte mijlocaşul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut