Ştiri Politehnica Iaşi
10-30-2009, 06:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Iaşiul închide peluza B la meciul cu Dinamo!
Preşedintele Politehnicii, Sorin Boca, spune că măsura a fost luată din raţiuni de securitate.
"Fanii noştri care au stat la peluza B au şi ei partea lor de vină în legătură cu incidentele care au apărut în timpul partidei cu Steaua, incidente care ne-au adus o amendă de 300 de milioane de lei vechi. Cum la meciul cu Dinamo aşteptăm 4-5 sute de fani ai oaspeţilor, pentru prevenirea incidentelor, am decis să lăsăm o zonă mai largă de securitate faţă de galeria dinamovistă, urmînd a închide peluza B. Cei 50 de abonaţi din acel sector vor primi abonamente la peluza A" a spus şeful executivului ieşean, care a anunţat că măsura nu are nici o legătură cu faptul că galeria de la acea peluză l-a contestat în timpul meciului cu Craiova, de miercuri, din Cupă: "Dacă vrei să înjuri pe cineva, o poţi face din orice zonă a stadionului. Nu ştiu de ce acele persoane m-au contestat. Am primit cîteva mesaje în care mi se reproşa că nu-i las cu bannere pe stadion, însă asta nu e treaba mea, ci a forţelor de ordine". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut