Ştiri Politehnica Iaşi
10-30-2009, 06:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
"Cu unitate de grup, încredere şi o doză de şansă"
Antrenorul Politehnicii Iaşi spune că bucureştenii vor schimba jumătate de echipă faţă de meciul de Cupă, cu Galaţiul.
"Dacă reuşim un rezultat bun cu Dinamo, toate necazurile din ultima vreme devin de domeniul trecutului. Aşa a fost şi cu rezultatele pozitive, care au fost uitate cînd a început seria neagră pentru noi. Vom întîlni un adversar puternic, care cred că va avea o componenţă schimbată în proporţie de peste 50%! Moţi, Dolha, Andrei Cristea, Ndoye ori Torje nu au cum să nu fie titulari. Partida va avea o încărcătură aparte pentru ambele formaţii. Dinamo vrea să nu piardă contactul cu echipele ce se bat la titlu, noi să ne revenim. Pentru a depăşi o echipă puternică, aşa cum e Dinamo, avem nevoie de trei condiţii: unitate de grup, încredere în forţele proprii şi o doză de şansă. Aşa cum am spus-o şi după eşecul din Cupă, cu Craiova, eu sînt optimist că putem să obşinem un rezultat pozitiv" a spus tehnicianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut