Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
10-30-2009, 07:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Mugurel Drăgănescu a fost înlocuit cu Alexandru Tudor la meciul FC Braşov-Pandurii
Centralul Alexandru Tudor va arbitra partida dintre FC Braşov şi Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 12-a a Ligii, la care iniţial fusese delegat Mugurel Drăgănescu, care are simptome de gripă şi i-a cerut preşedintelui CCA, Vasile Avram, să fie schimbat.
"Am vorbit cu Mugurel Drăgănescu şi mi-a spus că după meciul din Cupa României, dintre Dinamo şi Oţelul Galaţi, nu se simte foarte bine, are simptome de răceală şi se teme că ar putea fi un început de gripă. M-a anunţat dinainte şi mi-a spus că s-ar putea face bine până luni, dar ar fi mai bine să îl schimb, aşa că l-am pus pe Tudor în locul lui. Alexandru Tudor e în regulă şi, mai mult, el ne-a adus certificat medical care susţine că este sănătos şi nu a avut varicelă, cum s-a vehiculat", a declarat, vineri, preşedintele CCA, Vasile Avram. La partida dintre FC Braşov şi Pandurii, care va avea loc luni, de la ora 20:00, asistenţii vor rămâne aceiaşi, Mircea Orbuleţ şi Daniel Hulubei. Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări după jocul dintre Rapid şi CFR Cluj, scor 1-4, până la clarificarea situaţiei sale medicale, după ce s-a spus că a suferit de varicelă. Alexandru Tudor a susţinut că nu a fost în niciun moment bolnav de varicelă, iar preşedintele CCA, Vasile Avram, i-a cerut să demonstreze acest lucru cu un certificat medical, lucru pe care centralul l-a făcut în urmă cu 4 zile, când a dus un act de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut