Ştiri Rapid Bucureşti
10-30-2009, 07:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Dacă pleacă Hizo, voi sta pe bancă la un meci, dar nu va fi nimic pe termen lung!"
Nae Manea a afirmat că situaţia de la Rapid nu este deloc tensionată şi neclară. Potrivit directorului tehnic al echipei "alb-vişinii" Viorel Hizo a participat la antrenamentul de astăzi al Rapidului şi nu a precizat nimic de vreo demisie, dar a punctat că "Dulăul" va avea o discuţie cu George Copos după declaraţiile făcute de acesta la finalul partidei de Cupă. Manea a afirmat că în cazul unei demisii al lui Hizo va sta pe banca formaţiei din Giuleşti doar pentru un singur meci, el nefiind o soluţie pe termen lung.
"Nu e niciun mandat! Nu sunt interimar, sunt director tehnic şi prin natura funcţiei particip la toate antrenamentele. Hizo a fost la antrenament şi acum a plecat! Nu s-a întâmplat absolut nimic. Hizo a plecat de aici şi nu a spus nimic de vreo demisie. Era supărat şi mi-a zis că va avea o discuţie cu domnul Copos. Eu am refuzat de 3 ori până acum să fiu antrenor şi voi refuza şi a patra oară. Nu pot să zic că dacă Hizo pleacă voi întoarce spatele la un meci, că nu are cine să stea pe bancă. Dar nu va fi nimic pe termen lung.", a declarat Nae Manea la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut