Ştiri Gloria Bistriţa
10-30-2009, 08:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Focu' la Coroian!
La 36 de ani, Coroian e factotum la Bistriţa. E secundul lui Halagian, lider în vestiar, căpitan pe teren şi la nevoie chiar şi jucător.
Mânat de dorinţa de a mai pune o piedică Stelei, Halagian s-a pus pe experimente înainte de meciul de miercuri din Cupa României Timişoreana. Astfel, după 12 ani, "Armeanul" l-a reinstalat pe Cristi Coroian pe postul de fundaş central ca umbră pentru Dayro Moreno, la fel cum o făcea în perioada când actualul jucător al Gloriei evolua la FC Naţional. "E o ipostază inedită doar pentru unii, fiindcă eu am mai jucat acum ceva ani pe postul ăsta. Văd că nu am uitat cum e", mărturiseşte marcatorul golului decisiv al ardelenilor în jocul cu Steaua în urma loteriei penalty-urilor. Fost coleg cu portarul roş-albaştrilor, Tătăruşanu, în sezonul trecut la Bistriţa, "Coro" admite că nu i-a fost uşor atunci când s-a văzut faţă în faţă cu goalkeeper-ul Stelei. "Ştiam că Tătăruşanu cunoaşte unde bat eu penalty-urile, a fost ca un şah între mine şi el, dar până la urmă am câştigat eu", dezvăluie Coroian, veteranul Gloriei din acest sezon. După ce au scăpat fără înfrângere în "dubla" cu Steaua din campionat şi Cupă, bistriţenii îşi freacă palmele şi îndrăznesc să tânjească chiar şi la ultimul act. "E greu! Pentru noi prioritatea e salvarea de la retrogradare, dar nu ne-am supăra să ajungem în finală, deşi sunt adversari tari în sferturi", încheie Coroian. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut