Ştiri Gloria Buzău
10-30-2009, 10:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Buzău
Băhăian "bate" în retragere?
Ca de altfel multe echipe şi Gloria Buzău se confruntă cu o mare problemă. Evident una de natură financiară. Asta, în ciuda faptului că după plecarea lui Bucur "ştafeta" a fost preluată de un alt om de afaceri. Unul însă destul de controversat, fiind vorba despre Sergiu Băhăian.
O perioadă totul a fost ţinut în secret în ceea ce priveşte adevăratul patron al grupării din Crâng, la înaintare fiind băgată o firmă de lacuri şi vopseluri din Mediaş. Până la urmă, Băhăian s-a arătat la faţă la meciurile Gloriei, aflându-se că el este stăpânul clubului buzoian. În acte figurează ca împuternicit al firmei T.K. Invest SRL în AGA, conform unei procuri semnate pe 5 octombrie a.c. Numai că acum, conform unor surse din cadrul clubului, care din motive lesne de înţeles au ţinut să îşi păstreze anonimatul, se pare că noul patron ar cam bate în retragere. Asta, din cauza banilor. Dacă lucrurile stau aşa, atunci acele zvonuri care au circulat în vară şi potrivit cărora ar fi vrut să pună mâna pe Gloria pentru a o vinde în iarnă, încep parcă să prindă contur. Este adevărat că Băhăian a achitat o parte din datorii însă trebuie să mai "decarteze" serios. Deşi la ultima întrevedere cu jucătorii le promisese acestora că până pe 20 octombrie vor fi cu banii la zi (salarii şi prime de joc) nu s-a întâmplat aşa. Patronul nu a mai apărut, motivul fiind, conform celor declarate de un oficial al clubului, că este internat în spital. Totuşi, băieţii lui Anton au încasat ceva bănuţi înaintea meciului cu Săgeata Stejaru. Despre provenienţa sumei respective persoane din conducerea Gloriei s-au rezumat doar la a spune "nu contează de unde sunt, ci important este că ne-am zbătut să găsim bani pentru a achita o parte din drepturile financiare ale jucătorilor". Cârcotaşii spun însă că clubul ar fi apelat la un împrumut. Repetatele încercări ale conducerii grupării buzoiene de a lua legătura cu patronul au fost sortite eşecului. Asta, deoarece Băhăian nu mai răspunde la telefon, lucru ce dă apă la moară acelor guri rele care spun că "s-ar da lovit". Oficialii Gloriei susţin că omul s-ar afla în spital. Preşedintele clubului din Crâng, Mihai Marin, nu confirmă dar nici nu infirmă zvonul referitor la aşa-zisa retragere a patronului. "Referitor la această problemă, chiar nu pot spune deocamdată nimic, nici oficial şi nici neoficial. Pot circula tot felul de zvonuri, fiindcă aşa se întâmplă de obicei. Singurul lucru cert sau semnal, să mă exprim aşa, este că de ceva timp nu am mai putut comunica cu patronul echipei. Dacă este vorba de vreo problemă medicală, fiindcă am înţeles că ar fi în spital pentru tratament, bani sau renunţarea la Gloria Buzău, nu am de unde să ştiu. Părerea mea este să mai avem răbdare câteva zile pentru a şti exact cum stau lucrurile", ne-a declarat Mihai Marin. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut