Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FCM Târgu-Mureş
10-30-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş
Ciprian Prodan, un atacant dator cu goluri

Ultimul venit in lotul FC Municipal, Ciprian Prodan, face parte din grupul jucatorilor experimentati ai echipei. Nascut la Satu Mare in 28 aprilie 1979, a inceput sa joace la Olimpia Satu Mare. De acolo, in anul 2000 a ajuns la ASA, unde a jucat un an sub comanda lui Gica Ciorceri. A mai evoluat un an la Universitatea Cluj, apoi la Politehnica Timisoara si Gaz Metan Medias. A mai avut o "aventura" de un an la echipa greaca Ethnikos Pireu si a adunat in jur de 100 prezente pe prima scena.

Reporter: Ciprian, erai anuntat in lot inaintea inceperii campionatului.
Ciprian Prodan: Da, era vorba sa vin inca de la inceputul verii. Am venit mai tarziu pentru ca n-am reusit sa-mi reglez conturile la Medias. Problema a fost mai intai ca nu ma lasau sa plec. Pentru ca nu mi-am prelungit contractul nu am prea jucat ultima vreme si n-am mai vrut sa raman. Cand s-au hotarat sa-mi dea drumul n-am vrut sa plec fara sa-mi primesc banii pe care mi-i datorau. Pana la urma am incheiat totul pe cale amiabila.

Rep.: Ce te-a facut sa alegi Targu-Muresul?
C.P.: Echipa m-a adus. I-am urmarit, am vazut ca este o echipa frumoasa, una care are si obiectiv. Pe jucatori ii cunosteam bine, inclusiv pe antrenor. Cu unii dintre ei am mai jucat impreuna. Un alt lucru care m-a determinat sa vin a fost anul petrecut la ASA. Pot spune ca am ramas cu inima aici. Orasul il cunosc foarte bine si mi se pare unul dintre cele mai curate si frumoase din tara.

Rep.: Ai jucat putin si ai reusit un singur gol pana acum...
C.P.: La inceput n-am fost pus la punct cu pregatirea. Gol imi doresc sa dau in fiecare meci, dar din pacate nu se poate asa cum ne dorim. Pe de alta parte, cred ca nu este atat de important cine inscrie, mai mult conteaza victoria echipei.

Rep.: Ce-ti doresti la final de cariera?
C.P.: La 30 de ani nu consider ca este finalul, cred ca se mai poate. De dorit, in primul rand, mi-as dori promovarea, la fel ca toti ceilalti din echipa. Consider ca avem sanse foarte mari sa realizam acest lucru. Apoi, sa fiu sanatos, sa joc si sa reusesc cat mai multe goluri.

Rep.: Care este mesajul tau pentru suporteri?
C.P.: Sa ne fie alaturi si sa aiba rabdare. Este un lucru deja obisnuit ca spectatorii sa-si piarda repede rabdarea, dar sa nu uite ca meciurile se joaca pana in minutul 90, plus cele de prelungiri. Multe jocuri se castiga doar la ultimele faze si publicul are deseori un aport important. Noi vom incerca sa facem tot ce putem pentru a le oferi momente de bucurie si pentru asta avem nevoie de increderea si sprijinul lor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:24 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 09-22-2009, 08:06 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-19-2009, 09:38 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:08 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009 10:09 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:48 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Tony - 12-01-2009, 04:22 PM