Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
10-31-2009, 01:13 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Florin Motroc: "Fotbalul mi-a dat tot"

Florin Motroc considera ca fotbalul i-adat totul in viata, pentru ca cele mai multe realizari ale sale se leaga de sportul cu balonul rotund.

Actualul antrenor - metodist al echipei Sportul Studentesc a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca, in cariera sa de fotbalist, a intampinat dificultati din cauza ca tatal sau fusese, de asemenea, un jucator cunoscut si de succesal Rapidului.

"Am destul echipe la care am jucat, dar am amintiri frumoase de peste tot. La Rapid am crescut, m-am format ca jucator, dar in prima liga am debutat la Sportul Studentesc. Cand tatal meu castiga Cupa Romaniei cu Rapid, eu activam deja la piticii echipei giulestene. E greu sa avansezi in fotbal cand ai un tata care a avut succes in acest sport. In general, spectatorii te judeca prin prisma parintilor si e foarte greu. Nimeni nu poate sa semene intru totul cu tatal lui. Am dorit sa demonstrez la foarte multa lume ca voi reusi si ca nu am ajuns sa fiu legitimat la un anumit club doar datorita faptului ca ma cheama Motroc. Fotbalul mi-a dat tot. Nu am castigat extraordinar, dar pot sa spun ca ce am realizat pana acum ca bunuri si nu numai, a fost datorita fotbalului. Eu am prins generatia lui Ionut Lupescu sau Gica Popescu si nu puteam eu sa ma bat pentru un loc in echipa nationala cu ei, care jucau deja la Leverkusen, Barcelona sau PSV Eindhoven", a declarat Florin Motroc, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu".

"La Sportul am venit in calitate de colaborator al lui Adrian Falub. El si-a dat demisia in primavara, iar eu am asigurat interimatul pana in vara. Apoi a venit Tibor Selymes la carma echipei si eu mi-am reluat activitatea de antrenor metodist. De doua saptamani ma ocup si de echipa a doua a Sportului, dar si de echipa de juniori mari, al carei antrenor a plecat, din diverse motive", a mai spus fostul fundas.

"E timpul sa promovam"
Antrenorul - metodist al echipei Sportul Studentesc considera ca este timpul ca "gasca nebuna" sa obtima promovarea in primul esalon, dupa trei ani de exil in Liga a II-a: "Cu Sportul nu se intampla nimic. Am inceput oarecum sovaielnic campionatul. Obiectivul nostru este clar dea promova, pentru ca eu nu vad prima liga fara Sportul. De trei ani de zile incercam sa promovam. Avem un lot de jucatori foarte valoros si este inexplicabul cum de nu am reusit sa promovam si am terminat chiar pe pozitii rusinoase. Au trecut anii peste jucatori si sunt la apogeu ca maturitate si ca joc si cred ca e timpul sa promovam".

"La Timisoara cred ca jucatorii care au intrat nu au reusit sa se ridice la un nivel inalt al prospetimii fizice. Bineinteles ca mai apar si surprize, cum a fost cazul Rapidului cu International Curtea de Arges. Dar am inteles ca jucatorii giulesteni au avut si niste probleme cu escapadele nocturne inaintea meciului din optimile Cupei Romaniei. E foarte greu sa tii un jucator sub supraveghere. Depinde foarte mult cum jucatorul se recupereaza dupa aceasta escapada si cum se pregateste pentru meciul urmator", a adaugat Florin Motroc.

"Arbitrii sunt si ei oameni si au voie sa greseasca. Conducatorii din fotbalul nostru incep cu atacurile in momentul in care afla brigada care le va conduce urmatorul meci si pun presiune pe arbitri, iar acest lucru nu este deloc bun. Totusi, de la o greseala facuta in teren, se pot crea incidente in tribune, sau poate pleca un antrenor, pentru ca se influenteaza rezultatul meciului", a incheiat Motroc.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-08-2009, 01:02 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-12-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 10:15 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-13-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 09:23 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 10-31-2009 01:13 AM

Săritura forum: