Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
10-31-2009, 09:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Ion Craciunescu: "Nu credeam ca o sa traiesc asemenea vremuri in arbitraj"
Fostul arbitru international roman si presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, nu agreaza aducerea arbitrilor straini la partide din Liga I, sugerandu-le echipelor din Romania sa evolueze in alte campionate.
"Nu inteleg de ce nu incearca si formatiile din Romania sa se inscrie in alte campionate, daca tot chemam straini sa arbitreze in Romania. In ceea ce-i priveste pe arbitri, sunt luxemburghezi care arbitreaza in campionatul francez. Asadar, un inceput s-a facut cu arbitrii, poate o sa se continue si cu echipele. Nu credeam ca o sa ajung sa traiesc asemenea vremuri in arbitraj. Acum au venit in fruntea arbitrajului oameni care n-au meciuri internationale. Ce sa le explice lui Balaj, Tudor cand ei n-au ajuns la nivelul acesta? Activitatea de arbitraj nu este una placuta, nu sunt foarte iubiti de oameni, iar in contextul acesta trebuie sa existe persoane care sa fie capabile sa faca in aceasta directie", a declarat Ion Craciunescu pentru Sport Total FM. Referitor la arbitrii retrogradati, fara drept de promovare, Dansa si Bordeianu, fostul presedinte al CCA a comentat: "In 2003 ne gandeam sa pregatim o noua generatie de arbitri si am facut o selectie din toata tara. Pe Ciprian Dansa mi l-a semnalat Ioan Igna, dar nu l-am promovat direct. Toate aceste nume care au aparut din 2005 sunt din acea selectie, oameni pe care i-am promovat atunci. Bordeianu mi-a fost recomandat de catre Aron Huzu, dar l-am retrogradat din cauza unor greseli impardonabile. Atunci huzu mi-a spus sa nu iau decizia pana nu vede si el caseta. Dupa vizionare mi-a spus ca merita sa-l scoatem. Cum a ajuns din nou in lotul A, asta nu stiu?" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut