Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-31-2009, 09:19 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Marin Condescu: "Speram la cel putin un punct in partida cu FC Brasov"

Presedintele Pandurilor din Targu-Jiu, Marin Condescu, a vorbit despre situatia de la gruparea gorjeana o data cu plecarea lui Sorin Cartu de la carma echipei si inlocuirea acestuia de catre Liviu Ciobotariu.

"Nu a fost niciun fel de tulburare la Targu-jiu. Marti dimineata, dupa antrenamentrul care a avut loc luni si dupa decizia Comisiei de disciplina care luni s-a si reunit, nedandu-i nicio sansa de a se apara lui Cartu, acesta a venit si a spus ca vrea sa renunte pentru un timp. Am facut o analiza, el a spus ca a gresit, ca trebuie sa plateasca si asta este. Valoarea contractului pana la final se ridica la aproximativ 200.000 de euro si nu a mai cerut nicio compensatie din partea noastra, chiar daca el nu mai poate antrena in acest an. A fost platit doar pentru munca desfasurata pana in acest moment la Pandurii. Liviu Ciobotariu avea o clauza stabilita cu presedintele de la Otopeni ca atunci cand va avea o ofertade la un club din prima liga va putea sa plece. Noi am insistat si pe partea sentimentala, pentru ca el a inceput fotbalul la Pandurii Targu-Jiu. El a preluat obiectivele lui Sorin Cartu. Ciobi e multumit de lot si de pregatirea fizica a lor, semn ca Sorin Cartu a facut o treaba buna pana acum", a declarat Marin Condescu pentru Sport Total FM.

Referitor la partida pe care Pandurii o vor disputa in deplasare, la Brasov, presedintele Condescu a precizat: "Speram intr-o concentrare mai mare a jucatorilor, si cred ca fiecare va vrea sa ii demonstreze noului antrenor ca merita sa joace. Speram la mobilizare din partea lor pentru ca noi am facut meciuri bune cu echipele mari si vrem sa obtinem cel putin un punct."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 10-31-2009 09:19 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut