Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-01-2009, 11:47 AM
Mesaj: #131
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Stefan: "Poate acest punct reprezinta un nou inceput pentru noi"

Presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat incantat de punctul obtinut de echipa sa in deplasarea de la Ploiesti, 1-1 contra Astrei.

De asemenea, acesta a tinut sa-l felicite pe antrenorul Gigi Multescu pentru inspiratia de care a dat dovada. "Eu n-am vazut meciul, pentru ca eram la Bacau. Ma bucur ca am obtinut un punct la Ploiesti si poate e un nou inceput pentru echipa noastra. Poate cateodata tot raul e spre bine. Marin Barbu a avut o clauza de reziliere mult mai mare, el nu realizase acest lucru si am renuntat, ca apoi sa apelam la Multescu, el fiind una dintre variante. Poate e mai bine asa. Multescu a avut primul contact cu jucatorii aseara, n-a reusit sa faca niciun antrenament cu ei. Am inteles ca a facut si niste schimbari inspirate, inseamna ca a simtit jocul si trebuie felicitat", a declarat Gheorghe Stefan pentru Sport Total FM.

Referitor la incidentele din finalul partidei, "Pinalti" a precizat: "Am auzit ca au fost unele incidente. Din pacate a existat gestul lui Liviu Ganea, gest venit de la un jucator pe care eu chiar am vrut sa-l iau la ceahlaul, dar a zis ca nu se departeaza la distanta mare de Bucuresti. Este un jucator valoros, talentat, dar s-a pierdut cu firea si a ajuns la astfel de gesturi."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-01-2009 11:47 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut