Ştiri Unirea Urziceni
11-01-2009, 11:56 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Nici nu ştiam cum e să câştigăm în minutul 93! Acum ne gândim la meciul cu Rangers!"
Unirea Urziceni şi Universitatea Craiova au oferit un meci spectaculos în care s-au înscris 5 goluri. Campioana României a reuşit să se impună printr-un gol marcat în ultimul minut de prelungire. Vasile Maftei spune că acest meci le dă jucătorilor un moral bun înaintea partidei cu Glasgow Rangers, din Liga Campionilor.
"Ştiam cum e să pierzi în minutul 93, dar a venit momentul să batem şi noi în prelungiri. Aveam nevoie de puncte, sperăm că am trecut peste pasa asta neagră. Sperăm ca această victorie să ne dea moral pentru meciul cu Glasgow. Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători tineri, e bine că am câştigat. Acum ne gândim la meciul cu Rangers. Ar fi bine să câştigăm cu Glasgow Rangers, ne-am asigura locul 3. Dar avem şanse şi la locul doi. Chiar cred că avem şanse, dacă îţi propui mult, realizezi multe, dacă îţi propui puţin, atât realizezi", a spus ex-rapidistul la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
82 Musafir(i)
82 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut