Ştiri Rapid Bucureşti
11-01-2009, 05:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nae Manea: "Nu aveam cum să întorc spatele echipei"
Noul antrenor al Rapidului, Nae Manea, a declarat că nu va avea o misiune uşoară în cele şase etape în care va fi principal în Giuleşti.
"Azi am avut o discuţie cu domnul Copos, opţiunea mea era de a nu prelua echipa. Domnul Copos a zis că nu doreşte să aducă alt antrenor pentru ultimele şase etape, aşa că nu aveam cum să întorc spatele echipei. Sunt conştient că nu va fi uşor. Sunt prea legat de Rapid şi nu aveam cum să nu accept", a spus Nae Manea la televiziunea sportro. "Acest post mi s-a propus de patru ori pînă acum, chiar înainte de venirea domnului Hizo, lucru pe care l-am refuzat. Sper să am tot concursul domnului Copos în aceste şase etape. Este dificil, poate mulţi cred că m-am aruncat cu capul înainte dar nu am de ce să-mi fie teamă", a declarat Manea. "Să sperăm că vom şterge ruşinea asta din Cupa României şi mâine să avem o evoluţie cît de cît apreciată pentru a-i mai îmbuna pe suporterii noştri. Au fost extraordinari şi ne-au susţinut pînă în ultimul moment în meciul din Cupă", a mai spus Manea, care consideră că Rapid trebuie să rămînă pe un loc de Europa League, chiar dacă nu i s-a stabilit încă un obiectiv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut