Ştiri Universitatea Craiova
11-01-2009, 06:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Eu zic că a fost ghinion, pentru că în repriza a doua am jucat, puteam să câştigăm"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, consideră nedrept rezultat obţinut de Ştiinţa.
"Ăsta e fotbalul, asta e viaţa. Dacă nu ai şansă în fotbal, nu ai nimic. Nu sunt dărâmat, dar sunt foarte dezamăgit, pentru că mi-am pus foarte mari speranţe în acest meci. Sincer să fiu, eu nu eram mulţumit nici cu 2-2, pentru că am venit cu speranţa să câştigăm acest meci. Eu zic că a fost ghinion, pentru că în repriza a doua am jucat, puteam să câştigăm. De la meciul cu Astra, toţi adversarii noştri au dat nişte goluri foarte uşoare. Dina susţine că a fost tras de Bilaşco de tricou, dar nu are nicio scuză. Putea să-l tragă de orice, nu trebuia lăsat să scape. Tactica lui Neagoe a fost bună, noi am sperat să intrăm cu 0-0 la pauză, special i-am ţinut pe Wobay şi Trică pe bancă. Ştiam că odată cu intrarea lor se va schimba jocul. Este foarte greu să vezi cum în minutul 92 mingea intră în poartă. Pană la urmă şi un punct era bun pentru moralul jucătorilor. În momentul când lupţi şi nu izbuteşti nimic, te demoralizează. Eu zic că este un rezultat nedrept, dacă e să analizăm după jocul prestat", a declarat Adrian Mititelu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut