Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-01-2009, 06:27 PM
Mesaj: #133
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Ştefan: "A fost o rătăcire de-a lui Ganea. E fotbalist, l-am vrut la Ceahlăul"

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, se declară mulţumit de remiza înregistrată pe terenul Astrei şi vorbeşte despre gestul lui Liviu Ganea, jucător pe care mărturiseşte că şi l-a dorit în trecut la Piatra Neamţ.

"Sperăm să ne revenim după ce l-am adus pe Gigi Mulţescu la echipă şi în final să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Nu am văzut meciul pentru că am fost ocupat şi am avut şi o superstiţie. Nici meciul de la Galaţi nu l-am văzut şi am reuşit să scoatem un punct, aşa a fost şi acum. Gestul lui Liviu Ganea? Nu am cum să-l comentez avînd în vedere că nu am urmărit jocul, dar probabil că este vorba de o rătăcirea a lui. Sînt sigur că regretă ce a făcut, eu îi apreciez calităţile de fotbalist, cred că ar face faţă chiar şi la Dinamo. Am încercat să-l aduc la Ceahlăul, am discutat în acest sens chiar şi cu Borcea, dar mi s-a spus că băiatul nu vrea să plece din Bucureşti", a spus Gheorghe Ştefan la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-01-2009 06:27 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut