Ştiri Poli Timişoara
11-01-2009, 10:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Dacă vor primi o ofertă mai mare de la Steaua, nu am ce să le fac!"
Înaintea partidei directe din această seară, Marian Iancu, finanţatorul echipei timişorene, a declarat că nu ştie nimic despre un eventual interes al celor de la Steaua pentru a-i transfera pe fraţii Karamanyan şi afirmă că FC Timişoara va face tot posibilul pentru a-i păstra pe cei doi armeni.
Iancu i-a lăudat pe cei doi mijlocaşi şi spune că aceştia merită să rămână la FC Timişoara deoarece şi-au făcut pe deplin datoria pentru clubul de pe malul Begăi. "Nu ştiu de intenţia Stelei de a-i transfera pe fraţii Karamyan, deocamdată negociem prelungirea contractelor celor doi. Până nu se semnează nu pot spune nimic. Oricum, sunt oameni extraordinari şi vor pleca la Steaua doar pentru o ofertă mult mai mare decât a noastră. Ei au dat totul pentru Poli şi merită să rămână aici. Dacă vor primi o ofertă mult mai mare decât a noastră nu aş avea ce să le fac. Jos palaria în faţa lor" a declarat Marian Iancu lawww.sport.ro Despre meciul propriu-zis, Iancu a afirmat că victoria ar asigura echipei sale prima poziţie în campionat şi spune că s-a ajuns la acel 1-8 din urmă cu cinci ani deoarece aceea era valoarea echipei timişorene la acea dată. "E un meci important pentru campionat, insă nu are legatură cu proiectul nostru de viitor. Acum depinde numai de noi să rămânem pe primul loc. Dacă invingem şi eu cred că invingem pentru că suntem ajunşi la o maturitate, o să rămânem pe primul loc. Probabil vor fi 20.000 de spectatori. Este cam târziu meciul fixat, dar sper să nu ne incurce acest lucru. E greu de inţeles ce s-a intâmplat la acel 8-1, insă de aia e fotbalul iubit. Aia era valoarea lui Poli la acea oră, atât au putut jucătorii în momentele alea", a încheiat Marian Iancu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut